Senior Coach Miranda

Dit is Miranda: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, stimulerend
Doelgroep: Mensen in veranderingsprocessen (persoonlijke ontwikkeling), piekeraars, perfectionisten, mensen met stress, burn-out en loopbaanvraagstukken.
Specialisaties: Loopbaankeuzes, stressmanagement, perfectionisme, communicatie, outplacement, zelfvertrouwen.

Je kunt bij mij terecht met vragen over:
Je privé- en werkleven. Herken jij jezelf in onderstaande of soortgelijke vraagstukken / doelen?

 • “Ik moet zoveel van mezelf, hoe kan ik ont-moeten?”
 • “Ik zit met een dilemma/ innerlijk conflict wat maakt dat ik twijfel over iets.”
 • “Ik ben zo moe (bijv. van het piekeren of om “alle ballen hoog houden”), ik heb behoefte aan een energie boost.”
 • “Ik wil graag in kaart brengen wat ík nu belangrijk vind, waar het mij om gaat.”
 • “Ik heb het gevoel dat ik vastzit in mijn werk en weet niet hoe ik verder moet.”
 • “Ik ben gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan, ik kan daarbij wel wat hulp gebruiken.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn kwaliteiten en talenten.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn eigen dromen, mogelijkheden en toekomstbeelden.”

Kortom: voor iedereen met levens en/of loopbaan vraagstukken en die zelf de regie over zijn/haar leven (weer) wil nemen; “ik begeleid je graag in dit veranderingsproces!”

Zo werk ik:
Bij het oriëntatiegesprek bepalen we jouw coachdoel en kijkik wat het beste bij jou past qua werkwijze. Gemiddeld zijn tussen de 5 en 9 gesprekken (van 1 tot 1,5 uur) voldoende om jou weer op weg te helpen.

Bij een loopbaantraject krijg je, als dit past, huiswerkopdrachten mee om thuis ter voorbereiding op de gesprekken, uit te werken. Een loopbaantraject is maatwerk. Tijdens het traject kunnen daarom aanvullende oefeningen op maat en wensen worden ingepast. Aan het einde van het traject heb je in ieder geval alle tools in handen i.r.t. een passend perspectief.

Bij een coachtraject maak ik gebruik van verschillende theorieën, instrumenten en modellen, waaronder o.a. ACT (Acceptance and Commitment Therapy), TA (Transactionele Analyse; als de communicatie even niet loopt), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren; niet alleen maar praten over gevoelens maar ook voelen), Denkstijlen en RET (Rationeel Emotieve Therapie). Ik denk in mogelijkheden en kijk steeds wat het beste past bij jouw vraagstelling. Bij ACT bijvoorbeeld kijken we op speelse wijze o.a. naar jouw denkstem. Hoe streng ben jij voor jezelf? Wat heb je tot nu toe al allemaal gedaan om van je probleem af te komen? Wat is het effect? Hoe ga je met jezelf om? En waar gaat het jou nu echt om in jouw leven en  welke concrete stappen kun je daartoe zetten? Je gaat met meer mentale flexibiliteit de deur uit. Voor mij zijn vertrouwen, veiligheid en aandacht voor wat er op dat moment is, een belangrijke basis voor een coachtraject.

Mijn opleidingen en certificeringen:

 • Post HBO opleiding Stressmanagement, Coaching, Counseling en Conflictbemiddeling (Basic, Professional en Senior niveau).
 • Opleiding mentorschap Basic en Gespreksmethodiek, Psychodidact
 • Loopbaancoaching Alba Academie
 • Opleiding tot ACT (Acceptance and Commitment Therapy) trainer, SeeTrue Maastricht
 • Aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
 • Aangesloten bij de stichting RBCZ (register therapeut BCZ). Dit is een overkoepelende organisatie in de complementaire zorg.

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Miranda beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Miranda biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Miranda bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • e-Coaching via: telefoon, Skype of Face-time, en email.
 • Groeps-coaching/ workshops: ACT meer psychologische flexibiliteit, Zeggen wat je wilt zeggen, voorbereiding op sollicitatiegesprekken (o.a. via STARR-methode en elevator pitch), persoonlijke waarden in kaart brengen (waar sta ik nu voor in het leven?).
 • In company-coaching: de coach komt je coachen op je werk

Ik geloof in jouw eigen kracht om in balans te komen. Ik begeleid je in jouw veranderingsproces en help je het beste uit jezelf te halen! Ik zie uit naar onze “ont-moeting”.

Testimonials over Miranda

Via Miranda heb ik ontdekt dat ik in bepaalde situaties niet op mezelf durft te vertrouwen, dat ik dan steeds bang ben om (weer) teleurgesteld te worden. Door terug te denken aan een situatie (NLP) waarbij ik volledige rust ervaren heb, lukt het me nu om o.a. met dit beeld voor ogen toekomstige lastige situaties aan te gaan.

Wat moet je beginnen als je gedwongen wordt om je baan op te geven?
Mijn keuze was een persoonlijk outplacementtraject met Miranda. Zij heeft me geweldig geholpen bij het verwerkingsproces. Dat was voor mij het allerbelangrijkste. Bij haar kon ik mijn verhaal kwijt, mijn boosheid en verontwaardiging over wat ik had meegemaakt op mijn werk. Ze heeft me op een professionele, respectvolle en vooral ook warme manier begeleid, om me er weer bovenop te helpen.
Er werd rekening gehouden met mijn wensen en met belangstelling naar mijn inbreng geluisterd. Mijn zelfvertrouwen is weer terug en mijn energie is in balans. Bedankt voor alle wijze lessen, handvatten, het verkregen inzicht, een prima cv en alle kopjes thee.

Miranda heeft mij goed op weg geholpen mijn zoekprofiel en persoonlijk paspoort te definiëren. Miranda is gedreven, weet door te vragen, kan goed luisteren en kan mensen motiveren, zonder opdringerig te worden. Ik kan iedereen Miranda aanbevelen als coach!

 

Samen met Miranda heb ik een zeer interactieve en leerzame dag mogen ontwikkelen én uitvoeren.Miranda weet waar ze het over heeft en is oprecht geïnteresseerd in haar ‘mede-mens’. Zij inspireert en verbindt mensen als een volwaardige coach.

Er is rust in mij en de mist in mijn hoofd is grotendeels opgetrokken, er zijn zelfs weer “geniet-momenten”. Ik voel ruimte van binnen om me weer te focussen op nieuwe doelen in mijn leven.

Het gaat goed met me! Ik denk echt maar af en toe aan het nare voorval en niet eens lang. Ik laat het meteen weer los. Ik heb nu weer vertrouwen in mezelf, zelfs in situaties waar er “benauwdheid” speelt, blijf ik goed functioneren.

Het traject met Miranda heeft me gebracht dat ik goed naar anderen luister en mijn verhaal kort weet te houden. Ik ben rustiger en spring er niet meer meteen in of bovenop! De gesprekken vonden plaats in een ontspannen sfeer. Miranda heeft inlevingsvermogen en gebruikt een goede mix van het bespreken van het probleem, aangevuld met passende oefeningen en opdrachten.

Beschikbaarheid van coach Miranda

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Miranda aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt. (Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt)

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

coach miranda

Ik geloof in jouw eigen kracht om in balans te komen. Ik begeleid je in jouw veranderingsproces en help je het beste uit jezelf te halen! Ik zie uit naar onze ‘ont-moeting’.

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn alleen t.b.v. uw aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek.

Locaties coach Miranda

Nederweert - Achtkant 23

Praktijk coachlocatie: ‘Rustige, warme omgeving’

Achtkant 23
6031 HX Nederweert

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Plan hier uw route via google maps

Nederweert, Sint Willibrordusstraat 10

Praktijk coachlocatie: ‘Praktijklocatie met een “ongedwongen” sfeer in het rustige Nederweert.

Sint Willibrordusstraat 10
6031 CZ Nederweert

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Eindhoven - Le Havre 11

Thuis coachlocatie: ‘Locatie met een zakelijke, strakke uitstraling. Goed bereikbaar.’

Le Havre 11
5627 ST Eindhoven.

Parkeergelegenheid: Aan de voor- en zijkant van het gebouw op plaatsen met de bordjes Habilis.
» Plan hier uw route via google maps

Eindhoven - Fuutlaan 12

Praktijk coachlocatie: ‘Praktijklocatie met een warme uitstraling in een creatieve omgeving’

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur van het pand “Opvallers”. Het is ca 700 meter lopen vanaf het centraal treinstation in Eindhoven.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Weert - Sint Jozefskerkplein 3

Praktijk coachlocatie: ‘Pand met mooie uitstraling en coachlocatie op de 1e etage’

Sint Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor het gebouw
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Roemond - Boven de Wolfskuil 3

Praktijk coachlocatie: ‘Paktijk Een ideale en inspirerende locatie voor diverse werkafspraken. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Parkeren voor de deur op locatie.’

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX ROERMOND

Gratis parkeermogelijkheden
» Plan hier uw route via google maps

coachingCoachlocatie Miranda

In de tabbladen staat een beschrijving van de coachlocatie van Miranda.

Op onze kaart staat de locatie van coach Miranda.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Miranda via het bovenstaande formulier!

Praktijk coachlocatie: ‘Praktijklocatie met een warme uitstraling in een creatieve omgeving.’

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur van het pand “Opvallers”. Het is ca 700 meter lopen vanaf het centraal treinstation in Eindhoven.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

EindhovenLeHavreThuis coachlocatie: ‘Locatie met een zakelijke, strakke uitstraling. Goed bereikbaar.’

Le Havre 11
5627 ST Eindhoven

Parkeergelegenheid: Aan de voor- en zijkant van het gebouw op plaatsen met de bordjes Habilis.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

NederweertAchtkantPraktijk coachlocatie: ‘Coachlocatie in een rustige en warme omgeving’

Achtkant 23
6031 HX Nederweert.

Parkeergelegenheid: Gratis parkeergelegenheid voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

NederweertStWillibrordusstraatPraktijk coachlocatie: ‘Praktijklocatie met een “ongedwongen” sfeer in het rustige Nederweert’

Sint Willibrordusstraat 10
6031 CZ Nederweert

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

BovendeWolfskuilPraktijk coachlocatie: ‘Een ideale en inspirerende locatie voor diverse werkafspraken. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Parkeren voor de deur op locatie..’

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX ROERMOND

Gratis parkeermogelijkheden
» Plan hier uw route via google maps

WeertStJozefskerkpleinPraktijk coachlocatie: Een pand met mooie uitstraling en coachlocatie op eerste etage’

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor het gebouw
» Streetview   » Plan hier uw route via google maps