In dit profiel vindt u uitgebreide informatie over coach Aad. Zo kunt u lezen met welke mensen Aad voornamelijk werkt en wat zijn manier van coachen is. Ook vindt u hier hoe anderen over Aad denken en wat zijn achtergrond is. U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Aad »

Aad voor Gort jpeg

Dit is Aad: open, betrokken, verhelderend, progressiegericht
Doelgroep
: professionals, bèta’s, mensen met stressklachten
Specialisaties: persoonlijke- en professionele ontwikkeling, loopbaan, Engelstaligen

“Vanuit mijn uitgebreide ervaring als coach sluit ik snel en op een persoonlijke manier aan bij jouw vragen om daar gezamenlijk mee aan de slag te gaan. Daarbij maak ik gebruik van alle relevante aspecten van je vraag. Zo levert het inzicht op en opent nieuwe perspectieven.”

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Loopbaan- of persoonlijke ontwikkeling, deze zie ik vaak samen gaan. Thema’s hierbij zijn bijvoorbeeld: hoe ga ik om met stress op het werk; hoe blijf ik uitdaging vinden en in welke richting wil ik mij verder ontwikkelen; hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en assertiviteit; hoe vind ik de juiste balans tussen werk en privé; hoe vind ik mijn sterke kanten en hoe ontwikkel ik die verder.”

Zo werk ik: “Allereerst zorg ik voor een open en veilige setting waarbinnen we op een persoonlijke en vertrouwelijke manier je vraag onderzoeken. Mijn uitgangspunt is dat we gebruik maken van jouw kwaliteiten en sterke punten. Ik werk daarbij vanuit het concept van Inclusiveness. Met dit Inclusive model worden alle relevante aspecten onderzocht: denk hierbij bijvoorbeeld aan zowel verstand als gevoel en de omgeving waarbinnen je je bevindt. Met het motto “zonder wrijving geen glans”, zal ik je zo nodig uitdagen om buiten je comfortzone nieuwe kansen te zien en aan te grijpen.”

Anderen over Aad: “Aad is open, begripvol, toegankelijk. Aad vraagt door, reikt verdieping en structuur aan in de gesprekken. Aad geeft rust, brengt bewustwording en positieve energie, hij werkt concreet en doelgericht. In een gesprek met Aad is er ruimte voor humor en hij past de oefeningen creatief aan waardoor ze heel goed bij mij aansluiten. Gesprekken met Aad zijn verhelderend en leerzaam, hij vraagt op de juiste momenten door.”

Mijn opleidingen & certificeringen 

 • Opleiding Progressiegericht Coachen bij de NOAM
 • Training team coaching bij de Alba Academie
 • Beroepsopleiding tot coach aan de Alba Academie
 • Gecertificeerd bij de NOBCO en EMCC
 • Masterclass Coaching – Schouten & Nelissen
 • Training “coaching for performance and growth” – DDI Development Dimensions International Inc.
 • Training Onderhandelen en Conflicthantering – Schouten & Nelissen
 • Werkzaam als vertrouwenspersoon voor Philips Healthcare Nederland
 • Actief in 2 intervisiegroepen voor verdere deskundigheidsbevordering
 • Training Begeleiden bij Stress en Burn Out – De Ommezwaai/Carlo Mittendorff
 • Training voor Vertrouwenspersoon – Bezemer en Kuiper
 • Geregistreerd en gecertificeerd Vertrouwenspersoon bij de LVV
 • Werkzaam als mentor in het cross mentor programma van Oppertunity in Bedrijf ter verhoging van de gender diversiteit (vrouwen aan de top) en inclusive leiderschap (2012-2014)

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email aad@gortcoaching.nl