In dit profiel vindt u uitgebreide informatie over coach Judith. Zo kunt u lezen met welke mensen Judith voornamelijk werkt en wat haar manier van coachen is. Ook vindt u hier hoe anderen over Judith denken en wat haar achtergrond is. U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Judith »

_MG_0102_bewerkt

Dit is Judith: open, energiek, zorgvuldig, creatief, verdiepend
Doelgroep: mensen met stressklachten, burnout, (mentale) vermoeidheid
Specialisaties: werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling, life coaching

“Door mijn jarenlange ervaring als coach kan ik je gericht verder helpen met stress en persoonlijke ontwikkeling. Ik kan je helpen de weg te vinden die bij jou past. Dit is de weg die aansluit bij jouw authentieke ik.”

Je kan bij mij terecht met vragen over: “Samen kunnen we werken aan onderwerpen betreffende personal coaching en jouw loopbaan. De coachvraag richt zich totaal en onverdeeld op jou en je situatie. Tijdens het coachen krijg je inzicht in welke waarden voor jou belangrijk zijn. Waar word jij nu blij van? Ook wordt er aandacht besteed aan het vaststellen en onderzoeken van je kwaliteiten en talenten. Bijvoorbeeld: ‘Hoe kan ik mijn loopbaan versterken? En welke baan past bij mij?’ Het herkennen van gedragspatronen en manieren ondervinden om deze te doorbreken is daarbij een belangrijk onderdeel. Het uiteindelijke doel is om zelf weer richting te geven aan het leven dat jij wilt leiden op werk- en privégebied.”

Zo werk ik: “Door mijn jarenlange werkervaring als coach en ergotherapeut laat ik je kennismaken met je krachten en talenten. Zo kun je de weg vinden die bij jou past; de weg die aansluit bij jouw authentieke Ik. Hierbij geldt voor mij: ‘Als je niet durft te verdwalen, zul je nooit een nieuwe weg vinden’. Ik pas niet slechts één methode toe, maar combineer verschillende werkwijzen die het beste passen bij jou en jouw situatie. Naast het belang dat ik hecht aan het  vinden van een passende werkwijze  neem ik taken heel serieus. Ik stel me verantwoordelijk op om het coachtraject goed te voltooien, deze verantwoordelijkheid uit zich in jou zo goed mogelijk proberen te helpen. Dit om samen het hoogst haalbare  resultaat te bereiken.”

Testimonials: 

  • “Judith begreep me erg goed, zag precies waarin ik coaching nodig had in zeer korte tijd, empathisch ingesteld en kan op een goede manier de “advocaat van de duivel” spelen. Judith paste erg goed verschillende technieken toe en gaf mij goede handvatten.”
  • “Judith kan goed luisteren en advies geven. Ze zette me aan het denken.”
  • “Ze kan met hele simpele dingen je iets laten inzien.”
  • “In eerste instantie kwam ik bij Judith terecht voor een loopbaancoachtraject maar dat werd al snel een coachingstraject; deze combinatie bleek voor mij ideaal. Judith had direct door waar mijn valkuilen zaten en heeft mij een aantal handvatten gegeven zodat ik daar zelf verder mee aan de slag kan. Ik heb het coachingstraject dan ook als zeer prettig ervaren. Ik heb mijn gesprekken met Judith als zeer positief ervaren en na de gesprekken kwam ik altijd een stuk vrolijker en opgelucht naar buiten”
  • “Ze ziet de dingen heel scherp en geeft je het gevoel dat je geen nummer bent. Verder zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. En kan met hele simpele dingen je iets laten inzien of het kwartje laten vallen.”

Mijn opleidingen & certificeringen: “Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde Beroepscoaches (NOBCO) en Stichting Registratie coaches (ST!R). Verder heb ik de afgelopen jaren de volgende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis en ervaring uit te breiden:

  • Leergang coaching voor professionals (2011)
  • Cursus ACT, Acceptance and Commitment Therapy (2010)
  • Cursus health counseling (2009)
  • NOBCO EIA (European Individual Accreditation), niveau Foundation (2014)
  • Training ‘Breek de Stilte’ deel I en II, opstellingen als traumaverwerkingsmethode (2014)

Naast bovenstaande opleidingen en cursussen neem ik deel aan een intervisiegroep voor coaches in Eindhoven. Deze komt 4 keer per jaar samen, zodat ik blijf leren en me blijf ontwikkelen als coach.”

Kijk direct in de agenda wanneer Judith beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »